Olen ollut jo yllättävän kauan ilman shampoota!
Nyt on siis sunnuntai ja viimeksi pesin etikkasoodaruokamikäliepesulla maanantaina, eivätkä hiukseni ole olleet mitenkään hirvittävän likaiset tässä välillä. Jossain välissä kyllä kaipaan kiiltoa ja pehmeyttä. Tai oikeastaan hiukseni ovat aika pehmeät, mutta aina pesun jälkeen ne tuntuvat todella  kuivilta ja ikäviltä ja tekisi mieli juosta TÄYSILLÄ pesemään hoitoaineella. Kuivattuaan kyllä ovat pehmeät.

Tökkäsin juuri rypsiöljyä latvoihin ;D saa nähdä lähteekö pois soodapesulla ja etikalla, toivotaan. Taidan pestä soodalla parikin kertaa, että varmasti saa puhtautta. Olen etsiskellyt hiusnaamio-ohjeita, mutta sopivaa ei ole löytynyt. Hunajaa ostan huomanna, niin ehkäpä sotken sitä johonkin. Mutta mihin? Opiskelijana ei huvittaisi ostaa kookosmaitoja ja oliiviöljyjä pelkästään hiuksia varten!

Huomenna on taas koulupäivä ja koko viikko on aktiivista opiskelua julkisella paikalla, joten todennäköisesti tulen pesemään hiukseni tiheämmin soodalla kuin edellisellä lomaviikolla. Tiistaina tai keskiviikkona seuraavan kerran varmaan tämä superpesu päähän.

Eli yhteenvetona:
En ole ollut monesti ahdistunut.
Hiukset eivät ole olleet hirveän likaiset vaan puhdistuvat yllättävän hyvin pelkällä vedelläkin kunhan hieron kunnolla päänahkaa ennen suihkua ja suihkun aikana.
Hiukset ovat ehkä hieman pörhöisemmät ja, yllättävää kyllä, sähköisemmät kuin normaalisti.
Kiiltoa on aina etikkahuuhtelun jälkeen niin ehkä otan sen mukaan myös joihinkin vesipesuihin.
Hiukset eivät ole kamalat, muttei myöskään kamalan ihanat.
Katsotaan millaiset ne on huomenna.

Mitä tekeekään rypsiöljy?


iso miinus
Hiukseni ovat ehkä hieman vihertävät. Saa nähdä miten sen käy :S