Tänään en vielä aloita.
Menen illalla baariin ja hiukseni haluan vielä kerran pestä ennen suurta muutosta. Jännittävää! samaten ehkä joudun pesemään ne myös aamulla, jotta varmasti pääsen aloittamaan puhtaalta pöydältä vailla muotovaahtojämiä.

Elikkäs innostuin tämän keskustelupalstan vuoksi
kokeilemaan elämää ilman shampoota. Tarkoitukseni on siis pikkuhiljaa vierottautua shamppoista ja hoitoaineista ja antaa hiusteni hoitaa itse itseään. Iso osa kokeilijoista on ollut tyytyväisiä. Hiuspohjamme ovat tottuneet jatkuviin kemikaalihyökkäyksiin, ja se osaltaan tekee sen miksi hiuksemme rasvottuvat kuten rasvottuvat. Jos vieroitamme päänahan näistä aineista niin useissa tapauksissa hiusten laatu, kunto, kasvunopeus ja päänahan terveys paranevat.
Tietenkin on myös niitä, joille tämä ei sovi. Mahdollisesti olen yksi heistä. Saa nähdä. En ole vielä mikään expertti tässä asiassa, mutta lupaan kerätä keskustelufoorumeilta yms. artikkeleista tietoa myös tähän blogiin huomenissa, jolloin tämä kuuri alkaa.

Aloitan siis pesemällä hiuksiani soodalla ja huuhtelemalla etikalla. En joka pesulla, mutta silloin tällöin. Saas nähdä miten käy.

HIUKSENI TÄNÄÄN

1314217.jpg
Huomatkaa rasittava takaraivokiehkurani. Se pilaa AINA kaiken.
Hiukseni ovat ohuet, mutta niitä on paljon, joten tukka on tuuhea. Usein hiukseni ovat pörröiset ja sekaisin. Latvat kuivahkot. Pesen hiukseni n. joka toinen päivä shampoolla ja hoitoaineella, lisäksi käytän usein jätettäviä hoitoaineita erityisesti latvoihin. Väriä en osaa kuvailla, se on "mitä sattuu"

Vinkkejä saa antaa, jos näille sivuille asiantuntija eksyy :)