Aahhhhh...
Pesin hiukseni vedellä, mutta menossa mukana oli etikkahuuhtelu. Hrrr. Hiukset tuoksuvat hyvälle ja tuntuvat jälleen normaaleilta. Saa nähdä miltä näyttää kuivana, jos ero on selkeä niin otan totta vishin myös kuvan tästä iloisesta tapahtumasta!

Tähän väliin haluan tarkentaa MITEN käytän näitä kaikkia ihmeainesosia.

Pistän n. 1-2 tl ruokasoodaa shampoopulloon ja loput vettä.
Lisään sitä päähäni pikku hiljaa hieroskellen samalla. Päänahkaan ja myös rasvaisempiin kohtiin. Tämä itse levitys kestää niin kauan, etten erikseen vaivaannu enää alkaa odottaa minuuttia muutamaa, sillä menee minuutti poikineen tuossa pesussa.
Noh, tämän jälkeen hiukset ovat tuhannen sykkyrällä, koska vedän kyseisen vaiheen todella antaumuksellisesti.
Seuraavaksi kaadan lorauksen (en isoa! pienen vain) etikkaa toiseen shampoopulloon (ja loput vettä) ja sitten sillä ns. virutan hiukseni. En hiero erityisemmin ja keskityn pituuksiin. Ei kannata hieroa päänahkaan tätä ainetta, päänahka ei tykkää, hiukset love it.
Tässä vaiheessa on hyvä omata loistava pimeässä suunnistusvaisto, sillä etikkaveden joutuminen silmään on tuskallista (kokemusta, kokemusta) Virutan etikan pois päästäni aluksi lämpimällä vedellä, sitten nakkaan Baywatch-tyyliin pääni alas ja virutan lopuksi hiukset kylmällä vedellä pää alaspäin. Tämä sulkee hiussuomut ja lisää kiiltoa. Ja virkistää ennen kaikkea.

Sitten vaan annetaan kuivua.

Vesipäivinä seison suht lämpimässä, melkein kuumassa suihkussa hieroen päänahkaani nautinnollisesti. Lopuksi otan taas pää-alas-kylmää-vettä-suihkun ja olo on freesi.


Hiusnaamioita en ole VIELÄ käyttänyt, etsin sopivaa ohjetta ja tuon rypsiöljyn jälkeen olen hieman arka näissä naamioasioissa.
Rypsiöljy ainakin kosteutti MUTTA suosittelen sitä vain shampoo-ihmisille ja muistakaa, ettei yksi pesu riitä. Peskää öljy pois kaksi kertaa.